26.6.2013

KeSÄaiKa - SOmMerTIden - SuMmERtiMe !

Keskikesä on parhaimmillaan. Sää on hellinyt ainakin meitä hämäläisiä. Kaikilla herkuilla; hellettä ja joskus pari ukkoskuuroa.

Juuri nyt sataa kesäisen hellästi. Hyvä näin, sillä hento sade raikastaa ilmaa, puutarhaa ja tekee hyvää pelloille. 

Sateen ääni tuo mieleen lapsuuden kesät. Isotätini asui pikkuruisessa mökissään Vaulammin urheilukentän laidalla. Vietimme hänen luonaan aikaa mielellämme. Joka päivä kentälle kokoontui kylän ja naapurikylänkin lapsia urheilemaan ja leikkimään. Urheilukilpailujakin  tuntui olevan alvariinsa. Taisimme me lapset järjestää omia olympialaisia ihan itsekin.

Kuitenkin parhaiten mieleen on jäänyt hetket, jolloin luin Senja-tädin vintissä vanhoja Aku Ankkoja ja Kotiliesiä  sateen ropissessa kattoon. Voin nytkin tuntea nenässäni matalan vintin ja sateen tuoksun.

Silloin valokuvia otettiin vain erityistilanteissa. Ja vaikka hiukan harmittaakin se, ettei kuvamateriaalia noista kesäpäivistä juurikaan löydy, niin tuntuu siltä, että muistot ovat vieläkin tarkemmin uudelleen aistittavissa täältä pään omalta kovalevyltä. Ne ovat oikeita muistoja, jotka eivät toivottavasti milloinkaan jää unholaan.

Muistojen keräily jatkuu edelleen. 
Tänä kesänä eletään lapsuutta koiranpentujen kautta. Teini-ikää oman tyttären kautta. Ja kartutetaan omia keski-ikäisiä ;) muistoja tuleville ajoille.

OmaRakas-koirien ja omistajiensa "muistojen kartutustapahtumia" tänä kesänä ovat mm:

OmaRakas O-perhe kokoontuu 7.7.13!

Perhetapaaminen kerää tänne Metsolaan ison joukon nelijalkaisia hoffisukulaisia perheineen !

Ennakkotietojen mukaan vain Olkan perhe ei pääse ensimmäisen tapaamiseen. Mutta Olka itse on paikalla ja viettää meillä aikaa lähes kolme viikkoa :). Muu perhe on matkoilla.

On mielenkiintoista nähdä millaisiksi pennut ovat kodeissaan kasvaneet ja kehittyneet.

TERVETULOA KAIKKI!

Bonustapaaminen O-pennuilla on 

Tervakoski-tapahtumassa 28.7.13

Pennut pääsevät tuolloin ensimmäistä kertaa mukaan näyttelykehään ja osallistumaan maailman suurimpaan hovawarttien Erikoisnäyttelyyn :). 

Näyttelyssä on paikalla noin 300 hovawarttia omistajineen! Tunnelma on tapahtumassa rento ja kehässä ollaan oman vertaisessa seurassa. Eli muiden saman ikäisten pentujen kanssa. 

Tärkeintä on mukana olo ja se, että on hauskaa yhdessä pennun kanssa. Kilpailusta ei tietoakaan!

Aikuisista sukulaisista täältä kotoa lähtee mukaan vain pentujen eno Ruurik. Rebekka-äidin turkki on pentujen jäljiltä vielä kovin heikko ja siitä syystä hän jää kotiin Yoko-mummin kanssa.

 Rebekka Tervakoski-tapahtumassa 2012

Rebekan Jopi-isä kesällä 2012

Tässä näyttelyn tiedot ilmoittautumista varten:


Hovawarttien Erikoisnäyttely sunnuntaina 28.7.13

Muista ilmoittautua 3.7.13 mennessä!

Tulosta ilmoittautumislomake tästä ja täytä lomake tarkasti.

O-pennut ilmoitetaan pikkupentu-luokkaan (5-7 kk). Lomakkeesta ei tätä luokkaa löydy valmiina rastitettavaksi. Rastita lomakkeen pentuluokka ja kirjoita viereen "pikkupentuluokka 5-7 kk".

Ilmoittautumismaksu 23 eur 
maksetaan Suomen Hovawart ry:n tilille FI36 8000 1970 1057 15.

Lähetä ilmoittautumislomake ja kopio maksukuitista osoiteeseen:
Kaija Eerola
Alimaantie 210, 14200  TURENKI


Heleitä kesäpäiviä kaikille!

- Anne - 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti