4.2.2014

Sisterhood

Milli ja Onneli ♥

Ihana tiistai.

Aamupäivävieraina Milli ja Johanna. 

Pakkasimme namia taskuun ja lähdimme pikkumerkkareitten Millin ja Onnelin kanssa lenkille.  Se rakkauden määrä mitä nämä kaksi teinihoffi-neitiä toisilleen osoittavat jaksaa yllättää. 

Siskon huomiointi ja vuorovaikutteinen leikki ilahduttaa niin, että meinaa tulla ihan pakahdus :). Rakkautta, oikeaa ja aitoa sisarrakkautta. Molemminpuolista. Näiden kahden energiat ja kemiat taatusti kohtaavat.

Hippa, paini, kasin juokseminen ilman päätä ja häntää - kaikki käy, aina ja kummallekin. Ei toraa eikä riitaa. Metsän kepit ovat yhteisiä ja emäntien tarjoilemat namipalat yhteistä herkkua tyyliin: "ota sinä, Onneli ensin olehyvä" ;).

Onnelilla heijastiliivi, Milli nakuna.
Ellet satu muistamaan niin muistutan, että Milli on se pikkuinen, jonka syntymäpaino oli 186 g. Vertaukseksi Onnelin syntymäpaino 356 g.

Tämän päivän painovertailua emme lähteneet tekemään. Tilanne on nyt kuitenkin se, että Millin luusto on 2 kertaa jykevämpi Onneliin verrattuna. Säkäkorkeus on suurinpiirtein sama molemmilla ja rungon pituus myös.
Merkkiväritys Millillä selkeämpi erityisesti päässä eikä Millillä ole myöskään yhtään valkoista väriä rinnassa. Onnelilla söpö valkoinen rintamerkki.

Tästä on ponnistanut Pikku-Milli
eli OmaRakas Omara, kuvassa 3 päivän ikäisenä isännän kämmenellä.Ja tältä näyttää Milli viikkoa vaille vuoden ikäisenä :)
 

 
Syntymästä asti Milli on ollut 
tyytyväinen, reipas, rohkea, kiltti hovawart ja
on sitä edelleen. Precis!


Johanna ja Milli  ♥
Katsopa tarkasti: eivätkös muistutakin toisiaan? 
Sama ilmekin molemmilla :). 


  ♥♥♥
Toisiinsa tyytyväiset.


Be happy!
- Anne -


 

2 kommenttia:

  1. Millistäpäs on kasvanut kaunis. Ei uskoisi samaksi pienokaiseksi :)
    T;Anne & Muru

    VastaaPoista